iPad Air 2 Touch ID

iCulture vergelijkt: technische specificaties iPad Air 2 en iPad Air

Op welke vlakken verschillen de iPad Air en iPad Air 2 precies van elkaar? iCulture zet alle specs van de momenteel verkrijgbare iPad Air-modellen op een rij.

Het lange wachten is eindelijk voorbij: Apple heeft op donderdag 16 oktober de iPad Air 2 aangekondigd, waarmee de iPad Air eindelijk zijn eerste grote upgrade heeft gekregen. Maar wat is er precies allemaal in de iPad Air 2 vernieuwd? We vertelden je het eerder al in ons aankondigingsartikel en het iPad Air-dossier, maar het is soms lastig om grip te krijgen op al die kleine feitjes. We hebben daarom alle verschillen tussen de iPad Air en iPad Air 2 in een handige afbeelding voor je samengevat. In een apart artikel worden de iPad mini 2 en iPad mini 3 vergeleken.

Tip: de iPad Air 2 is nu te bestellen in de Apple Store

iCulture vergelijkt: iPad Air en iPad Air 2

We hebben ons in bovenstaande afbeelding puur gebaseerd op de specificaties die Apple heeft bekendgemaakt. We kijken daarom ook naar de prijzen die Apple op het moment zelf hanteert. Dat is ook de reden waarom alleen de iPad Air 16GB en iPad Air 32GB vermeld staan: dit zijn de enige modellen die Apple na gisteren nog verkoopt. De iPad Air eerste generatie wordt in sommige andere winkels vermoedelijk nog wel verkocht, omdat daar nog restpartijen aanwezig zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 17:56
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture vergelijkt, ipad air, ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.