Vanmiddag om 16:00 uur: iCulture Weekly #3

iCulture Weekly heeft vanmiddag de derde live-uitzending, met een sponsor: KPN. In deze aflevering weer de vaste rubrieken, zoals interessante apps, nieuws, interview met een ontwikkelaar en leuke accessoires.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture-Weekly-leaderWoensdagmiddag om 16:00 uur: weer tijd voor een nieuwe aflevering van iCulture Weekly, onze wekelijkse webcast met nieuws over de iPhone, iPad, apps en accessoires. Vanaf vandaag kunnen we ook onze sponsor voorstellen: KPN (ja, die) zal alle pilotafleveringen sponsoren. Zoals al eerder aangegeven zijn we iCulture Weekly samen met The Crowds begonnen om te leren/experimenteren en dat lukt behoorlijk goed.


Achter de schermen proberen we nieuwe dingen uit en al is dat voor de gewone kijker niet meteen zichtbaar: je zult merken dat de afleveringen ook aan de ‘voorkant’ steeds beter worden. Ambities om op tv te komen hebben we (nog) niet, maar dat is ook niet de formule van een webcast. De aflevering van vanmiddag zal weer de vaste ingrediënten bevatten: actueel nieuws, tips voor interessante apps, een interview met een ontwikkelaar en een aantal accessoires waar de komende tijd bij het koffieapparaat over gepraat gaat worden. De eerdere afleveringen van iCulture Weekly #1 en iCulture Weekly #2 zijn ook on-demand te bekijken via YouTube.

De livestream is nu uit het artikel verwijderd.

Vorige keer gingen er bij onze streaming-partner (Dutchview) een aantal zaken mis, waardoor de uitzending niet helemaal vloeiend te bekijken was. Deze week zou dat moeten zijn opgelost. Er is deze week gekozen om de live-uitzending via Justin.tv te doen. Zoals je merkt: niet alleen wij zijn met een pilot bezig, maar onze partners moeten er ook nog even aan wennen.

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.