iCulture Weekly: wekelijkse nieuwswebcast over iPhone, iPad en iOS

iPhoneclub start vandaag om 16:00 uur met een nieuw intiatief: een wekelijkse live-uitzending van iCulture Weekly, een nieuwsshow over iPhone, iPad en andere onderwerpen die rond Apple spelen. Zo vlak na de WWDC en de aankondiging van iOS 5 en iCloud was er natuurlijk geen beter moment denkbaar om hiermee van start te gaan. Presentatoren […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

fmt logoiPhoneclub start vandaag om 16:00 uur met een nieuw intiatief: een wekelijkse live-uitzending van iCulture Weekly, een nieuwsshow over iPhone, iPad en andere onderwerpen die rond Apple spelen. Zo vlak na de WWDC en de aankondiging van iOS 5 en iCloud was er natuurlijk geen beter moment denkbaar om hiermee van start te gaan. Presentatoren Erwin Blom en Gonny van der Zwaag zullen in een half uur vertellen over alles wat je als iPhone- en iPad-gebruiker interesseert, met nieuws, nieuwswaardige apps en een interview met een ontwikkelaar.


De show is een gezamenlijk alternatief van The Crowds (Erwin Blom en Wessel de Valk) en iCulture (Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag), de makers van iPhoneclub en iPadclub. De webcast is experimenteel en de eerste zeven/acht wekelijkse afleveringen zijn bedoeld als pilot, dus je zult merken dat we de komende weken nieuwe dingen gaan uitproberen.

Naast deze show over iOS- en iDevice-ontwikkelingen om 16:00 uur is er ook een wekelijks interviewprogramma vanaf 21:00 uur, waarin Erwin Blom en Roeland Stekelenburg wekelijks praten met mensen die digitale innovatie teweeg hebben gebracht, of dat nog gaan doen. De programma’s zijn pilots, die tot de zomer zullen doorlopen. Na september gaat Fast Moving Targets echt van start, met webcasts en uitgaven zoals e-pubs en dvd’s. Fast Moving Targets test nieuwe formats en probeert vernieuwende dingen te doen, allemaal rond de verstoring die de digitalisering teweeg brengt.

De uitzendingen zijn met ingang van vandaag elke woensdag vanaf 16:00 uur live te volgen op de website van Fast Moving Targets. Ongeveer een dag na uitzending kun je de uitzending ook on-demand bekijken, via ons YouTube-kanaal, dit artikel en op de website van FMT.

Meer info: aankondiging webcasts op Fastmovingtargets.nl

Twitter-contactgegevens:

  • Fast Moving Targets (algemeen): @fastmoving
  • Erwin Blom (presentator/host en mede-initiatiefnemer): @erwblo
  • Gonny van der Zwaag (co-host iCulture Weekly): @gonny
  • Roeland Stekelenburg (co-host Top Names): @stekel
  • Wessel de Valk (productie): @wesseldevalk
  • Jean-Paul Horn (productie): @JeanPaulH
  • Geert Verhoeff (techniek): @gjverhoeff

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.