V-Moda VAMP: geluidsversterkende iPhone-case met optische aansluiting

De V-Moda VAMP is een iPhone-case met een speciale versterker die de kwaliteit van je muziek verbetert. Op de case zich een speciale optische geluidspoort.

V-Moda VAMPVoor de meeste iPhone-bezitters levert de standaard geluidspoort prima audio, maar echte muziekfanaten struikelen af en toe over de algemene geluidskwaliteit. De V-Moda VAMP is een iPhone-case die hier een oplossing voor biedt: door het digitale geluidssignaal van de iPhone om te zetten naar een analoog geluid, zou de kwaliteit hoger zijn dan normaal. Daarnaast kan de case ook gebruikt worden als een koptelefoonversterker. Daar moet je alleen wel het vrij forse bedrag van 650 dollar voor overhebben.

De V-Moda VAMP geeft je iPhone een optische geluidspoort, zodat je een optische kabel erop kunt aansluiten. Een versterker van 150mW x 2 moet voor betere geluidskwaliteit zorgen. De case heeft een volumeknop en ook een hi/lo-schakelaar, waarmee je het geproduduceerde geluid kunt aanpassen. Een interne batterij zorgt ervoor dat je de VAMP 8 uur lang achter elkaar kunt gebruiken. Luister je niet naar muziek, dan case de case ingezet worden als oplader voor de iPhone.

V-Moda richt zich met de iPhone-case wel op een erg specifieke gebruiker. Je moet namelijk niet alleen 650 dollar neerleggen voor de case, maar ook bereid zijn om je iPhone tweemaal zo dik te maken. Daarnaast zal wellicht niet iedereen de verbeterde geluidskwaliteit via een optische geluidsaansluiting waarderen.

Je kunt de iPhone-case bestellen via de officiële site van V-Moda zodra hij weer op voorraad is. De case is op het moment tijdelijk uitverkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2012, 8:00
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.