Update: iPhone 4 met zakelijk KPN-abonnement

De zakelijke KPN-abonnementen met de iPhone 4 leveren dagelijks nieuwe ontwikkelingen op. Zakelijkvoordelig.nl en gsm.nl/zakelijk hebben de actie weer, maar tegen ongunstiger voorwaarden. Belsimpel rekent wel 24 maanden korting.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone4-appleEen korte update over de zakelijke KPN-abonnementen met iPhone 4, waar we de afgelopen dagen aandacht aan besteed hebben. De aanbieding van Zakelijkvoordelig.nl is terug van weggeweest, maar is minder aantrekkelijk geworden: je krijgt niet langer 24 maanden korting op je abonnement, maar slechts 12 maanden. Via gsm.nl/zakelijk kun je dezelfde aanbieding vinden, aangezien het om hetzelfde bedrijf gaat. Bij Belsimpel.nl is de iPhone 4 nog wel te krijgen met 24 maanden 50% korting, maar daar is de wachttijd opgelopen tot een paar dagen (en bij sommige mensen zelfs tot 2 weken).

Zoals al eerder aangegeven gaat het in alle gevallen om een zakelijk abonnement waarvoor je een eigen KvK-nummer nodig hebt.

Update 1: Bij Belsimpel wordt nu ook nog maar 50% korting in de eerste 12 maanden gegeven.
Update 2: Let op dat je de simkaart bij dit abonnement niet zomaar in de kast kunt leggen. In de voorwaarden van KPN staat dat het abonnement actief dient te worden gebruikt. Gebruik je een abonnement gedurende twee maanden niet, dan kan KPN een extra vergoeding van 10 euro exclusief BTW per maand in rekening brengen. Lees artikel 5.2 van de algemene voorwaarden van het Bedrijfsflexibel abonnement.

Lees ook:

 • iPhone 4 via Zakelijkvoordelig
 • iPhone 4 via Belsimpel

  Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

  Informatie

  Laatst bijgewerkt 19 juni 2012, 10:53
  Categorie Providers
  Onderwerpen iPhone 4, kpn, Zakelijk

  Reacties zijn gesloten voor dit artikel.