UPC gaat mobiel internet via Vodafone-netwerk aanbieden

UPC gaat mobiel internet aanbieden via het netwerk van Vodafone. Aanvankelijk gaat het om zakelijke abonnementen voor laptop en tablets, later volgen ook mobiele abonnementen voor consumenten.

upc_logoUPC is al bekend als aanbieder van vast internet en kabeltelevisie. Dit jaar komt er ook mobiel internet bij: de provider gaat laptop- en tabletabonnementen aanbieden via het netwerk van Vodafone. Aanvankelijk zullen de abonnementen alleen gericht zijn op zakelijke gebruiker, maar later dit jaar komen er ook pakketten voor consumenten bij. Ze hebben een maximum snelheid van 14,4 Mbps. UPC zal vier abonnementen aanbieden onder de noemer ‘Zakelijk Mobiel Internet’:

  • 200 MB voor €10 per maand
  • 500 MB voor €15 per maand
  • 2 GB voor €22 per maand
  • 5 GB voor €35 per maand

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, maar klanten moeten al wel een Zakelijk Fiber Power-abonnement of Alles-in-1 Zakelijk pakket hebben afgesloten.

Er zijn ook bundels verkrijgbaar met 5 simkaarten. Later volgen abonnementen voor consumenten, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van het netwerk van Vodafone. De details daarover zijn nog niet bekendgemaakt. Verder werkt UPC in eigen beheer nog aan het optuigen van een sneller (LTE-)netwerk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 2,6 GHz-frequentieblokken die ze samen met Ziggo in handen hebben gekregen. Overigens is het niets nieuws dat een provider met mobiel internet op de proppen komt, want Tele2 biedt al veel langer vaste telefonie, televisie én mobiele abonnementen aan.

Meer info: UPC Zakelijk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2011, 12:54
Categorie Providers
Onderwerpen mobiel internet, upc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.