Unlock van UniquePhones uitgesteld na juridische dreiging

UniquePhones zou vanaf vandaag software aanbieden om de simlock van de iPhone te verwijderen, maar een telefoontje van het advocatenkantoor van AT&T gooide roet in het eten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

UniquePhones zou vandaag via de website iPhoneunlocking.com software gaan verkopen, waarmee je de iPhone softwarematig kunt unlocken. De verkoop is nu voorlopig opgeschort, omdat het bedrijf een telefoontje kreeg van een advocatenkantoor, dat beweerde te bellen namens AT&T. Daarbij werd bezwaar gemaakt tegen overschrijding van auteursrecht en verspreiding van illegale software. Mensen die dringend op deze software-unlock zaten te wachten zullen nog even moeten wachten.

UniquePhones heeft een persbericht uitgebracht, waarin ze aankondigen dat ze eerst juridisch advies zullen inwinnen. We hadden graag de software aangeschaft om hier op iPhoneclub.nl verslag te kunnen doen van onze bevindingen, maar de zaak ligt nu even stil, waarbij het feit dat het weekend is niet echt meehelpt. We vragen ons tegelijk af waarom Uniquephones eigenlijk niet vooraf heeft laten uitzoeken of het wel legaal is wat ze doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.