DEOS voorkomt slijtage van iPhone-oordopjes (CES)

DEOS brengt hoesjes op de markt, die voorkomen dat je iPhone-oordopjes slijten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, deels bezaaid met Swarovski-kristallen.

deos iphoneVoor elk iPhone-probleem is op de CES wel een oplossing te vinden. Wie bang is voor vroegtijdige slijtage van de oordopjes die bij de iPhone worden geleverd kan terecht bij DEOS, een aanbieder die hoesjes voor de iPod/iPhone-headset heeft ontwikkeld. Tegelijk kun je je eigen stijl benadrukken door te kiezen voor een bepaalde kleur, Swarovski-kristallen of materialen zoals aluminium of siliconenrubber.

Kies je voor de aluminium uitvoering met een randje met glitterende steentjes, dan betaal je daarvoor zo’n 35 dollar. Er zijn ook duurdere, die bezet zijn met 100 Swarovski-steentjes per oordopje. Alle uitvoeringen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Op de CES zijn meerdere aanbieders die dergelijke oordopjesverfraaiers aanbieden. Toegegeven, het is weer eens wat anders dan de vele stands met iPhone-hoesjes, maar is dit nu iets waar mensen op zitten te wachten?

Meer info: DEOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2010, 9:54
Categorie Accessoires
Onderwerp oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.