TROS Gemist in de App Store gearriveerd

Een uurtje geleden is TROS Gemist in de App Store verschenen, de applicatie waarmee je tv-programma's van de TROS kunt bekijken. Met de applicatie kijk je via Wi-Fi naar de streaming video's, maar je kunt ze ook opslaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tros gemistEen uurtje geleden is TROS Gemist in de App Store verschenen, de applicatie waarmee je tv-programma’s van de TROS kunt bekijken. Met de applicatie kijk je via Wi-Fi naar de streaming video’s, maar de applicatie is ook geschikt om offline te gebruiken. Je kunt alle tv-programma’s namelijk offline opslaan. In het aanbod zitten tv-programma’s zoals EénVandaag, Opgelicht, TROS Radar, Bananasplit, [email protected], Vermist, Sterren.nl, Kies je ster en Kids top 20. Voor de radioluisteraars zijn er ook drie radioprogramma’s: TROS Nieuwsshow, TROS Kamerbreed en Radio Online. . Begin juni kon je al een preview van TROS Gemist op iPhoneclub vinden.

De programmagegevens zijn sindsdien beter ingevuld: bij elk programma staat nu een omschrijving met de onderwerpen van de aflevering. Het offline kijken van tv-programma’s en het luisteren naar radioprogramma’s maakt de applicatie ook geschikt voor mensen die in de trein of op een andere internet-luwe plek vermaakt willen worden. Een badge onderin de applicatie geeft aan hoeveel bewaarde tv-programma’s je hebt klaarstaan. TROS Gemist bevat alleen eigen programma’s van de TROS. Een bredere applicatie met meer omroepen en meer tv-programma’s van Uitzending Gemist is nog in de maak.

Downloaden: TROS Gemist (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.