TrendyDigital maakt plastic zak voor je iPad

De TrendyDigital WaterGuard is een waterbestendige iPad-case, die je voor $20 kan kopen. Het lijkt een onzinnige plastic zak, maar kan je veel verdriet besparen.

trendydigitalEr zijn vast mensen van plan om straks met de iPad onder de douche te gaan staan. Niet? Dan ben je niet de doelgroep voor de waterbestendige iPad-hoes van TrendyDigital. Deze fabrikant heeft een plastic hoes gemaakt waar de iPad precies in past. De hoes kost $20 en is verkrijgbaar via Amazon. Veel mensen zullen het maar een onzinnig en veel te duur accessoire vinden, maar zoals TUAW terecht opmerkt: voor de ene persoon is het gewoon een plastic zak, voor de andere een ‘custom-made form fitting transparent case’. De hoes is ook handig als je van plan bent de iPad in de regen te gebruiken.

De hoes is rond je nek of aan je schouder te dragen, dankzij een verstelbare draagband. Op het strand, bij het zwemband of in bad kan deze $20 ‘plastic zak’ een hoop verdriet besparen, dus zo gek is de aankoop nog niet. Je kunt het scherm van de iPad door het plastic heen bedienen. Mensen die in weer en wind moeten werken en bang zijn dat de iPad beschadigd raakt, zien er misschien wel wat in.

Meer info: Amazon.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2010, 22:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.