Top 5 van klassieke iPhone-games

Er komen zoveel games voor de iPhone beschikbaar, dat we een selectie hebben gemaakt van een vijftal klassiekers: Shredder Chess, Zork, Lumina, Tetris en BattleFleet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Games en SpellenHet aantal games voor de iPhone neemt met de dag toe. Onmogelijk om ze allemaal los te bespreken, daarom een Top 5 van de leukste van de afgelopen dagen, met een aantal echte klassiekers; van een ouderwets tekstadventure tot schaken!

Battlefleet Zeeslag voor de iPhone We beginnen op nummer 5 met BattleFleet, het klassieke Zeeslag waarbij twee spelers elkaars schepen op een speelbord te laten zinken.
Tetris voor de iPhone Op nummer 4 staat Tetris voor de iPhone: ook een klassieker, maar deze is al zo vaak op alle mogelijke platformen opgedoken, dat we het een beetje zat zijn.
Lumina (Simon Says) voor de iPhone Op nummer 3: Lumina. Dit spel is gebaseerd op het klassieke puzzelspel Simon Says, dat in de jaren 80 populair was. Het spel is speciaal aangepast voor de iPhone en toont een foutmelding wanneer je het op een andere mobiele telefoon probeert te spelen.
iPhone Zork - tekstadventure spel voor de iPhone Nummer 2: Zork, een van de eerste interactieve, tekstgebaseerde computergames dat al uit 1977 dateert. Dankzij iphonefrotz kun je dit spel en de vergelijkbare game Hitchhikers Guide to the Galaxy ook op je iPhone spelen.
Shredder Chess voor de iPhone Op nummer 1 staat eentje die het altijd goed doet: schaken! Of beter gezegd: Shredder Chess. Het schaakprogramma is geschreven door Stefan Meyer-Kaylen, die al twaalf titels schijnt te hebben gewonnen als wereldkampioen schaken. Je kunt spelen tegen de Shredder-schaakengine (3 moeilijkheidsniveau’s) en een dagelijkse schaakpuzzel proberen op te lossen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:26
Categorie Jailbreak
Onderwerp tetris

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.