Sociale nieuwslezer op de iPhone: enophi

Enophi is een nieuwe rss-reader met sociale netwerkfuncties. Je kunt makkelijk interessante artikelen markeren en uitwisselen met andere gebruikers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Enophi iPhoneEnophi is gestart met een nieuwe sociale rss-feedreader foor de Iphone. Je kunt hiermee rss-feeds lezen, vrienden toevoegen, commentaar posten en artikelen markeren en uitwisselen. Onderweg nieuws lezen wordt daarmee wel erg makkelijk.


Een rss-nieuwslezer is op zich niets nieuws: er zijn al verschillende aanbieders en grote partijen zoals Newsgator hebben al versies die zijn aangepast voor het iPhone-scherm. Wat enophi daaraan toevoegt is een sociale netwerkfunctie: je kunt zien welke artikelen anderen lezen en interessante artikelen delen. Het programma is gratis en zonder registratie te gebruiken. Registreer je wel (ook gratis), dan krijg je toegang tot de geavanceerde functies.
We hadden alleen gehoopt dat je bij enophi ook bestaande vrienden uit andere netwerken zou kunnen importeren, want om alle vrienden nu voor de zoveelste keer te vragen of ze ook bij deze sociale netwerkdienst je vriendje willen zijn… Pluspunt is wel dat het ook prima op andere mobiele telefoons werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:56
Categorie iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.