iPhone-carkit in TomTom-webwinkel, Navigon laat op zich wachten

De TomTom carkit is vanaf nu ook in de eigen webwinkel van TomTom te vinden. Het wachten is nu op de volgende autohouder: die van Navigon. Die is een stuk goedkoper, maar heeft ook minder functionaliteit: geen gps-chip, mogelijk geen speaker en ook geen laadmogelijkheid.

tomtom carkit
In de never ending story rond de TomTom carkit lijkt toch de laatste fase te zijn aangebroken. TomTom heeft in een persbericht aangekondigd dat de carkit nu officieel in de webwinkel van TomTom zelf te koop is. De carkit zal vanaf nu ook bij diverse webwinkels opduiken (maar goedkoper dan de adviesprijs van €99,95 is lastig te vinden). Voor de volledigheid herhalen we het nog maar eens: TomTom heeft gemeld dat de carkit met elk iPhone-navigatieprogramma is te gebruiken. Voor de liefhebbers van iPhone-navigatie is er alweer een nieuw hebbeding om naar uit te kijken: de passieve Navigon autohouder voor de iPhone, die aanvankelijk zonder gps-chip, zonder laadmogelijkheid en waarschijnlijk ook zonder speaker zal worden uitgebracht.

Die carkit wordt daardoor een stuk goedkoper: rond de 40 euro. Later komt er ook een model met ingebouwde gps-chip. Tijdens de IFA-beurs werd nog gezegd dat de Navigon-houder in oktober beschikbaar zou komen, maar navigatieoplossingen en “op tijd” gaan niet altijd goed samen. Onderstaande foto is van de Navigon-houder.

Meer info: TomTom carkit

navigon iphone mount

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2009, 17:02
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen carkit, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.