Tip: Sneller contacten op voor- en achternaam vinden

Sinds firmware 2.0 is het mogelijk om in contactpersonen te zoeken. Niet alleen op voornaam, maar ook op achternaam. Met de volgende tip kun je sneller op zowel voor- als achternaam zoeken.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Een tip die eigenlijk ook wel in de lijst ‘10 handige tips voor de iPhone‘ had mogen verschijnen, is de volgende: een manier om sneller contactpersonen te vinden. Het is alleen te gebruiken op iPhones met firmware 2.0 of hoger, aangezien je op lagere firmware-versies natuurlijk geen contactpersonen kan zoeken (zonder jailbreak).

De zoekfunctie van de iPhone zoekt live, wat wil zeggen dat de resultaten direct worden weergeven. Niet alleen zoekt de iPhone op de voornaam, maar ook op achternaam, ongeacht hoe de namen weergeven of gesorteerd worden. Wanneer je op zowel voor- als achternaam wil zoeken, kun je de beginletter van de voornaam, gevolgd door een spatie en de beginletter van de achternaam intikken, of andersom.
Wanneer je dus bijvoorbeeld Steve Jobs wilt hebben, kun je ‘S J’ intikken, of ‘J S’. Ook wanneer je contacten laat beginnen op hun achternaam, maakt het niet uit of je ‘S J’ of ‘J S’ intikt.

Via: NewMacUser.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2008, 13:40
Categorie Achtergrond
Onderwerpen contacten, multiplayer, tips, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.