Cydia: Safari Download Plugin voor firmware 2.0

De Safari Download Plugin is er nu voor firmware 2.0. Met de plugin (via Cydia installeren) kun je bestanden van internet downloaden. In combinatie met MobileFinder zijn er erg veel mogelijkheden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

De Safari Download Plugin die ook al op firmware 1.1.4 beschikbaar was, is er nu ook voor firmware 2.0. Deze plugin, die gisteren in Cydia is verschenen, bied je de mogelijkheid om bestanden van het internet te downloaden, of om ze eerst te openen (wanneer mogelijk).
Het bestand kun je daarna weer via SSH op je computer zetten of met bijvoorbeeld MobileFinder openen.

In combinatie met MobileFinder, die (nu nog) voor €1,59 uit de App Store te downloaden is, heeft deze applicatie aardig wat mogelijkheden. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe applicatie te downloaden is, die nog niet in Cydia of Installer te vinden is, zou je die met de Safari Download Plugin direct op je iPhone kunnen downloaden. Vervolgens zet je de applicatie met MobileFinder in de applicaties-map, even unzippen en met MobileTerminal de rechten goed zetten.

Met MobileFinder kun je standaard niet door je hele iPhone bladeren, maar aangezien je iPhone voor deze plugin toch al een jailbreak nodig heeft, kun je op iHackintosh lezen hoe je dit met een simpel Terminal-commando kan aanpassen.

Downloads worden automatisch in de map /var/mobile/Library/Downloads geplaatst. Met MobileFinder kun je documenten en webpagina’s openen, muziek beluisteren en video’s en afbeeldingen bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 15:59
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.