Tinder voor iPhone krijgt laatste iOS 6 update, nieuwe iOS 7 app komt snel

Dating-app Tinder voor iPhone heeft de laatste update voor iOS 6 gehad. Ook werd aangekondigd dat de app zeer snel compleet wordt vernieuwd.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

tinderDating-app Tinder heeft de laatste update voor iOS 6 gehad en daarbij is aangekondigd dat de complete vernieuwing van de app aanstaande is. Op de website van Tinder staat dat deze nieuwe app in oktober zal verschijnen, maar die deadline zijn we inmiddels gepasseerd. Wanneer de vernieuwde app uitkomt zullen Tinder-gebruikers naar iOS 7 moeten updaten om hun geliefde dating-app te blijven gebruiken. Het is alweer even geleden dat Tinder noemenswaardige veranderingen onderging, maar ondertussen is het aantal gebruikers sterk groeiende.

tinderrOndanks de vaak amoureuze insteek van de gebruikers willen de oprichters van Tinder het geen dating-app noemen; het draait om “social discovery”. In oktober gaf een andere oprichter aan dat ze met Tinder ook zakelijke ontmoetingen makkelijker willen maken. Vandaar de tagline β€˜Leer interessante mensen in de buurt kennen!’, wat niet meteen aan dating doet denken. Potatoes, potatoes zeggen wij, want Tinder genereert naar eigen zeggen 3,5 miljoen matches per dag. En we betwijfelen of daar veel zakelijke overeenkomsten of ontmoetingen zonder amoureuze bijbedoelingen uit voortvloeien.

In mei kreeg de dating-app voor het laatste een noemenswaardige extra functie: je kon vanaf dat moment niet alleen op zoek naar dates voor jezelf, maar ook twee Facebook-vrienden selecteren en aan elkaar koppelen. Als ze Tinder installeren, kunnen ze zo met elkaar chatten in de app. Je vindt deze optie bij het tabblad ‘Matchmaker’. Daarnaast kon je na die update zoeken op contacten in een bepaalde leeftijdscategorie, geen onnodige vereiste voor een dating-app. Aan het uiterlijk van de app is echter sinds het verschijnen echter weinig verandert; daar moet de aanstaande en langverwachte iOS-7 update veranderingen in brengen.

Downloaden: Tinder (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:56
Onderwerpen dating, tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.