testflight app

TestFlight laat ontwikkelaars nu 1.000 betatesters uitnodigen

TestFlight laat nu 1.000 gebruikers per app meedoen aan een betatest. Apple had bij iOS 8 de de uitbreiding van het aantal testers al beloofd.

testflight appEerder kon je al lezen dat TestFlight met de komst van iOS 8 enkele wijzigingen zal doorvoeren. De grootste verbetering is dat ontwikkelaars nu 1.000 betatesters per app kunnen inschakelen, in plaats van de gebruikelijke 100 toestellen. De testdienst voor mobiele apps is sinds een aantal maanden eigendom van Apple en heeft vanavond aangekondigd dat de limiet nu officieel is opgevoerd naar 1.000 testers.

Als ontwikkelaars gebruik willen maken van betatesters kunnen ze nu via iTunes Connect een uitnodiging via e-mail versturen. Zodra de ontvanger de uitnodiging ontvangt kan hij/zij de betaversie van een app op het iOS-apparaat installeren. Het insturen van feedback en het beschikbaar stellen van app-updates wordt daarna heel eenvoudig. De bijbehorende TestFlight-app is sinds vorige maand in de App Store verkrijgbaar. Je kunt daarmee toegang krijgen tot betaversies van apps mits je daarvoor bent uitgenodigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2014, 21:11
Categorie Diensten
Onderwerp testflight

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.