Tempo slimme agenda app iPhone iPad

Tempo Smart Calendar krijgt facelift voor iPhone 6

De slimme agenda-app Tempo Smart Calendar heeft een nieuw uiterlijk gekregen en is nu geschikt voor de iPhone 6 en 6 Plus.

Tempo slimme agenda app iPhone iPadDe slimme agenda-app Tempo Smart Calendar heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Met een compleet nieuwe look-and-feel is de app nu helemaal geschikt voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ook achter de schermen is er gesleuteld aan Tempo; zo zijn er onder andere verbeteringen doorgevoerd bij de Reminders.

Het nieuwe uiterlijk wordt meteen duidelijk als je de app opstart. Een nieuw lettertype en lichter gekleurde schermen doen Tempo een stuk frisser ogen dan voorheen. Heb je een iPhone 6 of 6 Plus en kantel je het scherm in landschapsstand, dan krijg je een handig weekoverzicht gepresenteerd. Heb je de Today View-widget geïnstalleerd dan krijg je hier nu ook Reminders te zien. Je kunt ze zelfs in de widget afvinken als je de taken volbracht hebt. Verder worden namen van contactpersonen automatisch aangevuld bij het typen en spring je snel naar een bepaalde datum door wat langer op de datum in de titelbalk te drukken.

Tempo Smart Calendar landscape

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 maart 2015 om 21:18
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.