Telfort-klanten vanaf 31 maart op 4G-netwerk

Telfortklanten krijgen vanaf 31 maart toegang tot 4G, als ze een Internetversneller 4G aanschaffen. Dat kost 5 euro per maand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

telfort reclameTelfort-klanten krijgen vanaf 31 maart toegang tot het 4G-netwerk. Ze moeten hiervoor een aparte bundel afsluiten: de Internetversneller 4G. De bundel kost 5 euro per maand en zorgt ervoor dat je op een hogere snelheid kunt internetten. De Internetversneller 4G geeft geen recht op extra data. Omdat je bij deze hogere snelheid eerder door je databundel heen bent, raadt Telfort aan om voor minimaal 1000MB te kiezen. Ook komt er een nieuwe bundel van 3000 MB bij.


Ben je Telfort-klant en wil je op 4G-snelheid internetten, dan moet je ook nog een andere simkaart aanvragen. Deze u-simkaart wordt standaard geleverd bij nieuwe Telfort-abonnementen en is voor bestaande klanten online, in de winkel of via de klantenservice te bestellen. Daarbij is het wel even oppassen: als je de u-simkaart niet activeert, werkt 4G niet, maar toch wordt er 5 euro per maand in rekening gebracht.

Telfort maakt uiteraard gebruik van het 4G-netwerk van moederbedrijf KPN, dat al behoorlijk ver is gevorderd. KPN belooft in het voorjaar van 2014 landelijke dekking te kunnen bieden. Eigenlijk kiest Telfort dezelfde oplossing als KPN-dochter Simyo al doet met Flex 4G. Ook daarbij kun je na afsluiting van een extra bundel van 5 euro per maand toegang krijgen tot het 4G-netwerk. Bij Telfort krijg je een maximale downloadsnelheid van 25 Mbps en uploadsnelheid van 10 Mbps. Dat is volgens de provider drie maal sneller dan de huidige snelheden bij Telfort.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juli 2016 om 11:21
Onderwerp
Categorie
Providers
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.