tele2 abonnement 4G

Tele2-abonnementen vanaf woensdag met meer data en maandelijks opzegbaar

Tele2 gaat nieuwe abonnementen aanbieden met meer data. Ook zijn de abonnementen straks per maand opzegbaar, zodat je niet per se vast zit aan een contract van één of twee jaar.

Tele2 gaat vanaf morgen 1 februari nieuwe abonnementen aanbieden. De belangrijkste vernieuwing is dat de sim-only-abonnementen vanaf dat moment per maand opzegbaar zijn. Klanten zijn vanaf dat moment niet meer gebonden aan een vast jaarlijkst contract, maar kunnen per maand vertrekken en zich weer aansluiten bij Tele2. Ook worden de databundels van twee abonnementen vergroot.

Tele2 met 4G

Tele2-abonnement per maand opzegbaar

De nieuwe abonnementen van Tele2 bieden ook de mogelijkheid om dit maandelijks stop te zetten. Tele2 wil haar klanten de mogelijkheid bieden om te komen en gaan wanneer ze willen. Deze abonnementsvormen zijn beschikbaar voor zowel consumenten als zakelijke klanten, maar alleen voor sim-only. De exacte prijzen van de nieuwe Tele2-abonnementen zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Behalve dat de contacten per maand op te zeggen zijn, voert Tele2 ook een verandering door bij de middelste twee abonnementen. In plaats van standaard 4GB voor €15 per maand en 8GB voor €19 per maand, krijg je straks respectievelijk 5GB en 10GB. Tele2 verhoogt deze twee abonnementen dus met 1GB en 2GB respectievelijk, voor dezelfde maandprijs. De overige bundels van 1GB, 2GB en 24GB blijven voorlopig bestaan.

Met de wijzigingen wil Tele2 haar klanten vooral meer vrijheid bieden om te gaan en staan waar ze willen. Mede daardoor werd VoLTE bij Tele2 geactiveerd, zodat ze ook kunnen bellen via het 4G-netwerk. Dit heeft als voordeel dat de verbinding sneller tot stand gebracht wordt en dat de geluidskwaliteit beter is. Ben je zakelijke klant van Tele2, dan kunnen alle medewerkers data met elkaar delen dankzij de company bundel. Ook hier kunnen deze abonnementen straks dus per maand opgezegd worden.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 01 februari: Artikel aangevuld met informatie over sim-only-abonnementen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2017, 14:11
Categorie Providers
Onderwerp tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.