Techslinger schouderholster: altijd je iPad onder handbereik

Techslinger is een holster voor iPad, iPhone en allerlei kleine accessoires, die je als een vestje draagt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

techslinger-ipadOok al zijn er geen cowboys meer in het Wilde Westen, het idee om snel je belangrijkste hulpmiddelen bij de hand te hebben blijft fascineren. De Techslinger borduurt voort op het idee van een pistoolholster, die je in dit geval onder de arm draagt. Of je nou arts, zakenman of geek bent: met Techslinger heb je je iPad en iPhone snel onder handbereik. Deze schouderholster is bedoeld voor gadgets, pennen, portemonnee, extra kabels en batterijen. Te koop vanaf $30. Voorwaarde is wel, dat je loszittende kleding draagt of vrij mager bent, zodat er voldoende ruimte overblijft om een iPad en andere grote spullen onder je colbert of laboratoriumjas te dragen.

Echte geks kunnen de Techslinger ook gewoon over hun t-shirt dragen, zodat iedereen kan zien hoe je hoe deze handige ‘dubbele fietstas’ voor het lichaam werkt. De Techslinger is licht van gewicht, is geschikt voor mensen die veel vliegreizen moeten maken en is met de hand wasbaar. Links is een tabletvak aanwezig, rechts een vak voor smartphones en allerlei kleinere items. De standaardmaat meet 12 x 7 inch en de kleinere 10 x 5 inch.

techslinger-holster

Wie dit toch wet te gortig vindt, kan overigens ook de al veel langer bestaande Scott eVest kopen. Dat zijn jassen, broeken en vestjes met een enorme hoeveelheid opbergzakken. Je steekt er met gemak een iPad, waterfles en laptop in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 12:56
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.