TalkPlus is klaar voor de iPhone

Met TalkPlus kun je bellen vanaf je iPhone, vanaf elke gewenste lokatie: thuis, op vakantie of in de auto. De gesprekspartner denkt echter dat je gewoon op kantoor bent. TalkPlus biedt bovendien Visual Voicemail, met de mogelijkheid om bij voicemailgesprekken live mee te luisteren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

TalkPlusAls je meerdere mobiele nummers hebt waarop mensen je kunnen bereiken, dan is dat geen probleem. Je gebruikt gewoon een toestel met dual-simslot of je steekt meerdere toestellen op zak, als je de deur uit gaat. Het is lastiger als je vanaf meerdere nummers moet bellen. Stel dat je onderweg bent of een dagje thuiswerkt en een aantal klanten moet bellen. Je wilt niet dat klanten het nummer van je mobiele telefoon noteren en je later buiten kantooruren gaan lastigvallen. Talkplus biedt de oplossing, met software die je uitgaande telefoonnummer maskeert en het gesprek via VoIP doorstuurt.

Zit je de komende wintermaanden op een Grieks eiland en wil je bij klanten de indruk wekken dat je gewoon in Nederland op kantoor zit, dan kan TalkPlus je van dienst zijn. Het bedrijf biedt een messaging-suite met privacy-functies. Je hebt onder andere een webgebaseerde Visual Voicemail-functie tot je beschikking – handig als je dat op je geunlockte iPhone nog niet hebt. De voicemaildienst biedt ook voicemail-screening, waarbij je kunt meeluisteren terwijl iemand een voicemailbericht inspreekt.

Maar de meest nuttige functie is wel dat tweede telefoonnummer, die niet hetzelfde netnummer of toegangsnummer hoeft te hebben. Op de iPhone kun je naar iphone.talkplus.com gaan om de dienst te gebruiken. Na de testperiode betaal je $9,99 per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:38
Categorie Apps
Onderwerpen unlock, voicemail, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.