Tabulate voegt tabbladen toe aan mobiele Safari

Tabulate voegt tabbladen toe aan Safari op de iPhone en iPod touch. Daarnaast kun je interessante sites markeren met een vlaggetje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

TabulateInventive Labs Gadgets heeft een slimme Safari-bookmarklet ontwikkeld waarmee je tabbladen kunt toevoegen aan je iPhone-browser. Sleep de bookmarklet naar je Safari-favorietenbalk en synchroniseer je iPhone. Het werkt natuurlijk ook op de iPod touch. Zorg wel dat het het synchroniseren van bookmarks in iTunes hebt ingeschakeld via Info > Web browser > Sync Safari bookmarks.

Heb je eenmaal gesynchroniseerd, dan open je een webpagina en via je lijst met bookmarks kun je dan Tabulate activeren. Er verschijnt een klein oranje icoon in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op een willekeurige link en je hebt de keuze om uit drie opties te kiezen, die in de screenshot zijn aangegeven.

De blauwe knop opent de link in het huidige tabblad, de groene opent de link in een nieuwe Safari-pagina en de oranje voegt de links toe aan een lijstje met gemarkeerde links (met vlaggetje) die je later nog eens wilt bekijken. De oranje items verschijnen in de linkerbovenhoek van het scherm.

Erica Sadun is er enthousiast over en verklaart het als een blijvertje in haar collectie iPhone Javascript-bookmarklets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:51
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.