T-Mobile werkt aan nieuwe webpagina’s over iPhone 4

T-Mobile treft voorbereidingen om de iPhone 4 te lanceren. Op de website zijn diverse pagina's aangepast, al wordt nog wel de iPhone 3GS genoemd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

faq iphone t-mobileBij T-Mobile zijn de voorbereidingen in volle gang voor de iPhone 4. Aankondingen van prijzen en leverdata zijn nog niet gedaan, maar de site wordt wel behoorlijk bijgewerkt. Zo zijn er twee nieuwe pagina’s verschenen, met daarop een prijstabel en een FAQ met veelgestelde vragen over de iPhone 4 (zie hiernaast). De FAQ-pagina lijkt letterlijk gekopieerd van de vorige FAQ en er wordt in de tekst ook nog gesproken over de iPhone 3GS, maar op de pagina staan foto’s van de iPhone 4.

De pagina’s zijn hier te vinden:

De URL van de genoemde pagina’s wijzigt nog, dus wie ze wil checken moet niet te lang wachten. Zoals gezegd is de informatie nog niet definitief, aangezien bij veel FAQ-items nog de iPhone 3GS wordt genoemd. De inhoud kan dus nog veranderen. We besteden dan ook alleen aandacht aan deze pagina’s omdat ze aanwijzingen geven dat er achter de schermen aan gewerkt wordt.

De pagina’s verwijzen ook naar de iPhone-prijslijst. Bij het bekijken van die lijst zal je oog misschien vallen op het kopje Videobellen. Maar dat onderdeel staat al twee jaar, sinds de lancering van de iPhone 3G, op de prijslijst en is ook niet van toepassing op het videobellen met de iPhone 4. FaceTime werkt immers via Wi-Fi dus er komen geen operatorkosten aan te pas. Eerder werd ook al bekend dat het gebruik van FaceTime geen belminuten zou kosten.

We wachten nu gespannen op het moment dat T-Mobile het blokje aangeduid met ‘[ Prijzen tabel.. ]’ nader gaat invullen…

t-mobile iphone 4 prijzen

Eerder vandaag kregen we enorm veel tips over werkzaamheden aan de huidige iPhone-informatiepagina over de iPhone 4. De achterliggende pagina’s leken niet meer te functioneren. Dit probleem lijkt ondertussen opgelost te zijn.

Tipgever: Pieter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2010, 23:48
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.