T-Mobile stopt met iPhone-blog, stapt over op algemeen forum

T-Mobile stopt met de iPhone-blog, waar ze 5 maanden geleden mee zijn begonnen. In plaats daarvan komt er een algemeen forum voor vragen, problemen en suggesties.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile blogT-Mobile begon vijf maanden geleden met een iPhone-blog, waarin actuele vragen rondom de iPhone aan de orde werden gesteld. Er werd flink gereageerd, er werden suggesties gedaan en er werd ook heel wat geklaagd. De afgelopen tijd was het wat stil geworden. Enerzijds omdat volgens het team de meest dringende vragen en problemen wel waren opgelost, maar ook omdat achter de schermen werd gewerkt aan een alternatief: een algemeen T-Mobile-forum waar ook gebruikers van andere mobiele telefoons terecht kunnen. Volgens de voorlaatste blogposting zijn in het forum de leererveringen verwerkt die T-Mobile met het iPhone-blog heeft opgedaan. Het forum gaat op korte termijn van start.

Alle informatie van het T-Mobile-blog zal worden verhuisd naar het forum. T-Mobile bedankt de mensen die hebben bijgedragen, want juist daardoor werd het mogelijk om aan een algemene discussieplek te gaan werken.

Via: Blog T-Mobile
Tipgever: Sneakerstyle

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.