iPhone Dev Team rapporteert stand van zaken

Het iPhone Dev Team heeft op de blog een statusrapport gegeven van de huidige en toekomstige situatie. Ook blikken ze nog even terug. Op de planning staat nog een unlock die bij ingestelde pincodes werkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-lockedHet iPhone Dev Team heeft een paar uur geleden een samenvatting gepubliceerd hoe het nu staat met de unlock van de iPhone 3G. Daarbij wordt over verleden, heden en toekomst gesproken. Ze geven aan dat er bij yellowsn0w wat “onverwachte situaties” zijn voorgekomen, maar dat ze dankzij feedback van gebruikers in staat zijn geweest om de methode te tweaken.

Yellowsn0w werkt op dit moment in de meeste gevallen. Via Cydia is op dit moment de huidige betaversie 0.9.6 beschikbaar. Ook daarover ontvangt het Dev Team graag feedback, zodat ze verder kunnen gaan met toekomstige verbeteringen.

Een belangrijke gewenste functie is ondersteuning voor PIN-codes. Er is mogelijk een oplossing, maar het Dev Team wil dat het liefst los van yellowsn0w verder ontwikkelen. Zodra dit gelukt is gaat yellowsn0w uit beta. Maar daarmee is de klus niet af: het ultieme doel is een permanente unlock, waarbij tijdens het bootproces nog eerder in de chain of trust kan worden ingegrepen. Al is het alleen maar voor de lol…

Meer info: iPhone Dev Team Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:54
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.