T-Mobile Oostenrijk begint met pre-orders iPhone 4

In Oostenrijk zijn T-Mobile en Orange al begonnen met het verzamelen van pre-orders voor de iPhone 4. T-Mobile heeft ook al tarieven bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone oostenrijkIn Oostenrijk zijn operators T-Mobile en Orange begonnen met het aannemen van pre-orders voor de iPhone 4. Oostenrijk hoort samen met Nederland en België tot de landen die meegaan in de tweede ronde iPhone 4-lanceringen. Beide operators hebben ook al wat prijzen bekendgemaakt.

T-Mobile Oostenrijk biedt de 16GB iPhone 4 voor bestaande klanten aan vanaf €149 bij een verlenging van een Call & Surf-abonnement. Voor het 32GB-exemplaar moet je €100 extra betalen. Bestaande klanten kunnen sinds 15 juli een pre-order plaatsen. Volgens een Oostenrijkse krant zijn er momenteel driemaal zoveel pre-orders voor de iPhone 4 geweest, in vergelijking met de iPhone 3GS. T-Mobile zou al 20.000 pre-orders hebben verzameld.

Orange heeft nog weinig informatie over prijzen en abonnementskosten gegeven. Wel kunnen klanten alvast een pre-order plaatsen. Prijzen voor de Orange Bonus Club variëren van €79 (met abonnement) tot €749 (waarschijnlijk los toestel). Bij Orange is de witte iPhone 4 alleen met een capaciteit van 16GB te bestellen. De operators waarschuwen voor levertijden van vier tot zes weken.

T-Mobile is ook in Nederland en Duitsland de officiële operator voor de iPhone 4. Ter vergelijking: in Duitsland startte op 15 juni de voorinschrijving, 9 dagen voordat de iPhone in de verkoop ging. Gerekend vanaf 15 juli zou de start van de verkoop rond vrijdag 23 juli vallen. Dat is ook de dag waarop de iPad in Oostenrijk wordt verwacht. Andere geruchten spreken echter over 29 juli.

Update: de voorverkoop is inmiddels weer gestopt. Dit zou te maken hebben met onverwacht hoge vraag, waarop Apple niet was voorbereid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2010, 16:09
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, oostenrijk, t-mobile, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.