T-Mobile ontkent hardnekkige iPhone-geruchten (Update)

Woordvoerder Henny van der Heiden van T-Mobile maakt in De Telegraaf een einde aan de voortdurende geruchten dat de iPhone deze maand in Nederland gelanceerd gaan worden. De geheime informatie waarover verschillende websites denken te beschikken, is volgens T-Mobile onjuist.

T-Mobile mokT-Mobile ontkent hardnekkige geruchten over de lancering van de iPhone in Nederland. Woordvoerder Henny van der Heiden heeft dat laten weten aan De Telegraaf. Weblogs zoals Maczone.nl, One More Thing en All About Phones beweren over uitgelekte informatie te beschikken, waaruit zou blijken dat de iPhone nog deze maand in Nederland wordt gelanceerd.
Van der Heiden zegt dat deze weblogs ernaast zitten.

“Het is op dit moment helemaal nog niet duidelijk wie de Apple iPhone in Nederland zal gaan voeren en op welk moment en tegen welke voorwaarden”, aldus de T-Mobile-woordvoerder. Apple wil niet op geruchten ingaan. Eerder meldde een T-Mobile-woordvoerster dat zij de geruchten niet kon bevestigen, noch kon ontkennen. Voor sommige websites was dat reden om aan te nemen dat er daadwerkelijk iets speelde. Blijkbaar is T-Mobile de voortdurende stroom geruchten nu zodanig zat, dat ze met een stellige ontkenning naar buiten komen.

Update: We hebben zojuist ter verificatie gebeld met Henny van der Heiden van T-Mobile. Hij heeft tegenover ons bevestigd dat zijn citaat op Telegraaf.nl correct is weergegeven, dat de geruchten inderdaad niet op waarheid berusten en dat het nog niet zeker is dat T-Mobile de iPhone-aanbieder in Nederland wordt.

Meer info: De Telegraaf

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2008, 17:27
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.