T-Mobile maakt prijzen 10GB databundel bekend

T-Mobile heeft prijzen voor de 10GB databundel bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-speedT-Mobile heeft vandaag prijzen bekendgemaakt voor de nieuwe 10GB databundel. Bij een regulier Stel Samen-abonnement betaal je €45 extra bij. In combinatie met Stel Samen sim only kost de databundel €35 per maand. De bundel is vanaf 18 november beschikbaar, op de dag dat het 4G-netwerk van T-Mobile van start gaat. De databundels van 5GB en 10GB zullen vanaf die datum een theoretische maximumsnelheid van 50 Mbps hebben.


De introductie van de 10GB bundel van T-Mobile hangt nauw samen met de start van het 4G-netwerk. De provider verwacht dat klanten met de komst van 4G meer gebruik zullen maken van zware internetdiensten, zoals het streamen van filmpjes in HD-formaat. De bundel van 10GB is de grootste bundel bij de drie grote providers. Alleen gespecialiseerde aanbieders zoals Robin Mobile bieden nog (onder bepaalde voorwaarden) onbeperkte databundels aan, maar werken met snelheden die fors lager liggen.

sms 4g t-mobile Ooit bood T-Mobile ook onbeperkte databundels aan, bijvoorbeeld bij de i-150 en i-300 abonnementen. Deze klanten hebben nog steeds een onbeperkte databundel en krijgen volgens T-Mobile ook toegang tot het 4G-netwerk, maar op een (voor 4G) erg lage snelheid: 2 Mbps.

Update 16:00 uur: T-Mobile heeft ook een sms aan klanten gestuurd, om ze te waarschuwen dat ze op 18 november toegang krijgen tot het 4G-netwerk. Zie de sms hiernaast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2013, 16:01
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.