T-Mobile gaat SSH-hack op de iPhone onmogelijk maken

T-Mobile gaat maatregelen nemen om te voorkomen dat de SSH-hack nog langer gebruikt kan worden. Welke actie ze gaan ondernemen maakt T-Mobile niet bekend, maar het moet binnen een paar weken zijn opgelost.

iphone-hackNa alle ophef over de SSH-hack van de afgelopen dagen heeft T-Mobile besloten om op korte termijn actie te ondernemen. Hoe dat precies gaat gebeuren, wil T-Mobile nog niet laten weten. Wel wordt er “achter de schermen” druk gewerkt aan een oplossing, die op korte termijn beschikbaar komt. Daarbij moeten we denken aan een weken in plaats van maanden, zodat wel duidelijk is dat je beter zelf al actie kunt ondernemen. Hoe dat moet lees je in ons eerdere artikel over de hack. T-Mobile geeft nadrukkelijk aan dat ze poort 22 niet zullen dichtzetten, omdat daardoor mogelijk zakelijke klanten getroffen kunnen worden.

T-Mobile verkoopt de iPhones zonder jailbreak en voelt zich dan ook niet verantwoordelijk voor gejailbreakte iPhones:

“Het blijft de verantwoordelijkheid van onze klanten als ze hun iPhone kwetsbaar maken. Wij gaan hier iets aan doen, omdat we op die manier onze klanten kunnen beschermen.”

Via: Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2009, 17:14
Categorieën Achtergrond, Jailbreak
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.