iSocial: al je social networks in één applicatie (jailbreak)

iSocial is een nieuwe (gratis) app in Cydia die een poging doet al je netwerken in een enkele applicatie onder te brengen. Het ondersteunt tot nu toe Twitter, Facebook, Youtube, Flickr en MySpace.

circle_peopleSociale netwerken worden volgens velen beschouwd als de toekomst van het web. Netwerksites als Twitter, Facebook en het Nederlandse Hyves laten dan ook een almaar toenemende groei in populariteit zien. Wil je op de hoogte blijven van al deze sociale netwerken op je iPhone, dan moet je vaak van de ene naar de andere applicatie switchen. iSocial is een nieuwe (gratis) app in Cydia die een poging doet al je netwerken in een enkele applicatie onder te brengen. Het ondersteunt tot nu toe Twitter, Facebook, Youtube, Flickr en MySpace.

Onder in de statusbalk kun je zelf bepalen welke netwerken je in een oogopslag zichtbaar wilt hebben. Via de functie Edit kun je deze zelf indelen door ze simpelweg te verschuiven (zoals je dat kent van de iTunes- of iPod-applicatie). Het aantal sites dat wordt ondersteund is nu nog vrij beperkt, maar de maker heeft al laten weten in de toekomst nog meer websites aan de applicatie te zullen toevoegen. Door onderaan op het netwerk te drukken krijg je direct de laatste statusupdates van je vrienden te zien van dat netwerk, of bijvoorbeeld de nieuwste video’s van de kanalen waarop je je geabonneerd hebt in YouTube.

Wat iSocial in feite doet, is al de mobiele versies van deze websites onderbrengen in één enkele applicatie. Verwacht dan ook niet de uitgebreide functionaliteit die je in de Facebook-app of in de meeste Twitter-apps zult aantreffen. Ook is de ruimte voor het weergeven van de mobiele website flink beperkt door de statusbalk boven en onder én door de reclame die onderin beeld verschijnt. iSocial is dan ook vooral bedoeld om even een snelle blik te werpen op de status-updates van je vrienden, of om die van jezelf te updaten op meerdere websites via een enkele applicatie.

iSocial is gratis te downloaden via de BigBoss repo in Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2009, 12:02
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.