StumbleUpon iPhone iPad inspiratie-app

StumbleUpon: vernieuwde app voor inspiratie op internet

De inspiratie-website StumbleUpon heeft een vernieuwde app voor iPhone en iPad. Met name het design ging op de schop.

StumbleUpon iPhone iPad inspiratie-appDe applicatie die je wil prikkelen met interessante websites, heeft een grote update gekregen voor de iPhone en iPad. StumbleUpon kreeg een volledig nieuw ontwerp dat doet denken aan de website. Met een knop centraal onderin roep je een inspirerend artikel van een website in beeld, die je meteen kan beoordelen met de duim omhoog of omlaag, zodat de app een idee krijgt van je smaak.

StumbleUpon iPhone website stemmenDe herziene app heeft een vernieuwd schuifmenu waarop je snel je likes, je lijsten met websites en aangegeven interesses kan bekijken. Een apart menu is er voor de interactieve elementen. Als websites die je zelf deelt met StumbleUpon door anderen worden geliket, zie je dat in het activiteitencentrum. Daar zie je ook vermeldingen van nieuwe volgers.

Het is al even geleden dat de online inspiratie-app StumbleUpon een update kreeg. De laatste grote vernieuwingen dateren alweer van november 2012, toen je als gebruiker de mogelijkheid kreeg om lijsten met leuke websites voor anderen te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2014, 19:21
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.