StumbleUpon-app vernieuwd: lijsten met sites voor anderen maken

De iPhone- en iPad-app van StumbleUpon geeft de mogelijkheid lijsten te maken van interessante websites waar je op stuit, die je kan delen natuurlijk.

StumbleUpon iPhone iPadJe hebt een lijst met interessante webpagina’s die je wel eens wilt delen met anderen? Het kan met de laatste versie van de iPhone-app StumbleUpon. Update 3.2.1 maakt het mogelijk om de willekeurige pagina’s die je krijgt voorgeschoteld van de applicatie, meteen toe te voegen aan een lijst. Die kan je onder de aandacht van vrienden brengen, die ze vervolgens kunnen raadplegen in StumbleUpon natuurlijk. Zo wordt de dienst steeds meer een sociaal netwerk.

Voor het eerst in de geschiedenis van de dienst, hoef je StumbleUpon zodoende niet alleen meer te gebruiken voor je eigen gerief. De website en universele app zijn ideaal om tijd mee te doden en op onverwachte, indrukwekkende internetpagina’s terecht te komen, maar nu zou je de dienst ook kunnen gebruiken omdat je bijvoorbeeld anderen wil bijspijkeren over een onderwerp.

Zoeken op onderwerp gaat nu specifieker dan voorheen. StumbleUpon geeft voortaan de mogelijkheid op de iPhone om te zoeken op meer dan 500 interesses en steekwoorden, om zo tegen webpagina’s op te lopen die in je interessegebied liggen. Eigenlijk is dat wel bijzonder: StumbleUpon is juist zo leuk omdat je op alle willekeurige websites kan stuiten. Gelukkig verplicht niemand je tot de filteroptie.

StumbleUpon hoofdpagina StumbleUpon toevoegen aan lijst

Behalve de lijsten heeft StumbleUpon nog een paar stappen gezet in de richting van een sociaal netwerk. Zo pusht de app voortaan een melding als een door jou gesuggereerde webpagina door iemand wordt gedeeld, of als je een nieuwe volger hebt voor je lijstje.

Downloaden: StumbleUpon! (gratis, universele app, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2012, 17:06
Categorie Amusement
Onderwerp website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.