Steve Jobs is in Londen – persconferentie is begonnen

Steve Jobs is vandaag, 18 september 2007, in Londen om de Europese iPhone aan te kondigen. Volgens één bron gaat de iPhone meteen pan-Europees in alle landen waarin T-Mobile de rechten heeft gekocht.

Steve Jobs in LondenIn Londen is zojuist in de Apple Store aan Regent Street de langverwachte persbijeenkomst van start gegaan. Bijzonder is dat Apple CEO Steve Jobs persoonlijk is ingevlogen om de grote aankondiging te doen (de foto hiernaast wekt de indruk dat Steve moeite heeft om binnen te komen, maar dat is niet het geval). De uitnodiging ‘Mum is no longer the word’ houdt zoveel in dat Apple de stilte gaat doorbreken. Misschien komt er ook voor ons nog een verrassing: VNUnet vermoedt namelijk dat de iPhone toch pan-Europees gaat waardoor de iPhone in alle eerder genoemde landen van T-Mobile (waaronder Nederland) meteen beschikbaar komt. Ons lijkt dat sterk.

Wat kunnen we wel verwachten? In Engeland wordt O2 de mobiele operator, waarbij ongetwijfeld niets wordt gezegd over de 40% die ze aan Apple zouden moeten afdragen. We weten eigenlijk ook niet waar dit verhaal vandaan komt en of het waar is. Personeel van de Apple Store aan Regent Street moest vanochtend vroeg aanwezig zijn voor een briefing van 90 minuten en de shop gaat later vandaag alweer open. Wat de indruk wekt dat het ‘geheime nieuwe product’ meteen vandaag al verkrijgbaar zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2007, 11:11
Categorie Providers
Onderwerpen steve jobs, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.