Speel pong op een billboard met je iPhone

In Zweden kun je momenteel gratis snacks winnen door het spelletje Pong te spelen. Maar dan op een ongebruikelijke manier: via een billboard. Houd je het langer dan 30 seconden vol, dan krijg je een coupon voor een snack bij bij de McDonald's.

Billboard PicknplayIn Zweden vind je niet alleen paleizen en Viking-nederzettingen, sinds kort hangt er ook een groot billboard waarop je met je iPhone het spelletje Pong kunt spelen. Voor het spelen van Pong hoef je geen iPhone-app te downloaden, je hoeft alleen maar een URL in Safari in te tikken. Via Picknplay.se kunnen Zweden die een billboard van McDonald’s tegen het lijf lopen het billboard besturen zodra ze aan de beurt zijn. Door middel van GPS wordt bepaald welke billboard je kunt besturen. Voor de volhouders zijn er ook prijzen te winnen: houd je het langer dan 30 seconden vol, dan krijg je een coupon waarmee je een snack bij de fastfoodgigant kunt halen.

Het is niet de eerste keer dat het bedrijf billboards op een interactieve manier gebruikt. In 2010 kon je namelijk ook door gebruik van hun mobieltje gratis snacks ‘winnen’ door een foto te maken van een snack die werd aangegeven door een billboard.

Via CNet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 15:43
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iPhoneclub, pong, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.