Sony brengt drie nieuwe iPhone-speakers uit

Sony heeft drie nieuwe speakers aangekondigd die alledrie geschikt zijn voor de iPhone. Vanaf oktober verkrijgbaar voor $100.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zs-s4ip sony speakerSony heeft drie nieuwe speakers aangekondigd die alledrie geschikt zijn voor de iPhone. Het boombox-model hiernaast is de Sony ZS-S4iP met Mega Bass-audio en een vak waarin je je iPhone veilig kunt wegstoppen. Bedienen kan met de meegeleverde afstandsbediening. Vanaf oktober verkrijgbaar voor $100.

De Sony XDR-S10HDiP is bedoeld om op tafel te plaatsen. Er zit HD Radio en een iTunes-taggingdienst in. Als je een muzieknummer hoort dat je bevalt, dan kan je het markeren om later via iTunes aan te schaffen. Dit model kost $180.

xdr-s10hdip sonyEn dan is er ook nog de Sony SRS-GU10iP met pianozwarte houtbekleding en geen verdere informatie over de technische details. Het is te koop voor $150. Daarnaast is er nog een nieuwe klokradio met cd-functie (ICF-CD3iP), Sony’s eerste cd-klokradio met een verborgen dock voor iPod en iPhone, waar we vorig week al over schreven.

Bron: persbericht, binnenkort verkrijgbaar via: SonyStyle.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2009, 5:32
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.