iPhone in de winter bedienen met Dots Gloves

Dots Gloves zijn handschoenen met metalen bolletjes, waarmee je de iPhone door de handschoen heen kunt bedienen. De Dots Gloves zijn goedkoop en configureerbaar.

Dots Gloves voor iPhoneDe winter komt eraan en dat betekent dat de handschoenen, mutsen en sjaals weer uit de kast kunnen. Het lastige van de iPhone is dat je met handschoenen aan het scherm niet kunt bedienen. Daar is nu iets opgevonden: Dots Gloves. Deze hebben kleine metalen bolletjes bij de vingertoppen waarmee je het multitouch-scherm van de iPhone en iPod touch kunt bedienen. De metalen bolletjes zijn afgerond en veroorzaken geen krassen op het scherm. Ze zitten alleen op de duim, wijsvinger en middelvinger van de handschoen.


De Dots Gloves zijn ook geschikt voor de Nintendo DS, trackpad van een notebook, touchscreen van een pinautomaat en elk ander type apparaat met touchscreen. Een paar gebreide handschoenen kost $13, voor de variant van echte wol betaal je $18.

Volgens Erica Sadun kun je met de iPhone ook je handen warmhouden: gewoon de camera-applicatie aanzetten en de iPhone wordt vanzelf heet.

De Dots Gloves zijn in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar: je kunt zelfs het aantal bolletjes kiezen en aangeven welke kleur de bolletjes moeten hebben.

Meer info: Dots Gloves

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 september 2008 om 10:37
Categorie
Accessoires

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.