Social media-planningstool Buffer krijgt feeds

Buffer voor iPhone laat je nu berichten klaarzetten voor social media als Twitter en Facebook, die direct afkomstig zijn van website feeds.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Buffer sociale media klaarzettenAls je een zakelijk Twitter- of Facebookaccount hebt waar je liever niet de hele dag door aan werkt, is Buffer vast geen vreemde app voor je. De applicatie waarmee je berichten voor je sociale media-accounts klaarzet om later gepubliceerd te worden, heeft in versie 3.2 een opgefrist uiterlijk en biedt nu ondersteuning van feeds. Je kan tot 15 zelfgekozen sites raadplegen waarvan je de laatste nieuwsberichten meteen kan gebruiken voor een eigen bericht.

Je kan de vijftien websites invoeren op de website van Buffer. Diens nieuwsberichten worden dan automatisch opgehaald in Buffer, vergelijkbaar met RSS-nieuwsapps als Unread. De nieuwsberichten verzamelen zich in het laatste tabblad van de app, waarna je er berichten omheen kan schrijven voor je Twitter, Facebook, LinkedIn of App.net account.

Buffer app wachtrijDe functie is dus pas beschikbaar bij het Awesome-prijsplan, en dat betekent in de buidel tasten. Het kost je 10 dollar per maand of 102 dollar per jaar, en daarvoor mag je naast 15 feeds ook maximaal 10 sociale kanalen (waaronder ook Google+) bedienen en 100 berichten in de wachtrij zetten. Voor de toevoeging van feeds zelf, kan je het geld ook besparen. Zo kan je via IFTTT bijvoorbeeld gratis scripts maken waarmee je berichten van specifieke websites kan doorzetten naar Buffer, zelfs gefilterd op steekwoorden.

De feedsfunctie is ook inbegrepen in het zakelijke Buffer for Business-prijsplan, dat 50 dollar per maand kost. Je krijgt dan ook toegang tot de nieuwe functie Groups, waarmee je voorgemaakte groepen sociale accounts bedient met dezelfde berichten.

Downloaden: Buffer (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 20:28
Categorie Apps
Onderwerp buffer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.