Buffer iPad iOS 8

Buffer iOS-app geschikt voor iPad en voorzien van iOS 8-extensie

De Buffer-app voor iOS is nu geoptimaliseerd voor de iPad en heeft een handige iOS 8-extensie gekregen.

Buffer iPad iOS 8De iOS-app van Buffer is na de laatste update update universeel. De app werkt daarom nu optimaal op de iPad. Daarnaast is Buffer volledig aangepast voor iOS 8. Eén toevoeging is vooral bijzonder: het is voortaan mogelijk om vanuit andere apps dingen naar Buffer te sturen.

Met Buffer kun je gecoördineerd berichten inplannen voor sociale media. In eerdere versies moest je hiervoor de app opstarten waarna je er een bericht in kon typen. Met Buffer 4.0 kan dit nu ook vanuit andere applicaties, mits ze iOS 8-extensies ondersteunen. Je dan op de deelknop van een andere app, waarna je op het Buffer-icoon tapt om de betreffende tekst, link, afbeelding of video te delen op Twitter, Facebook en andere sociale media. Je moet de Buffer-knop wel één keer aan het deelmenu toevoegen met de plusknop.

De ondersteuning voor iOS 8-extensies is een essentiële functie voor Buffer. Het is hiermee namelijk veel makkelijker geworden om gevonden informatie te delen op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Voorafgaand aan de update moest je altijd de tekst of media kopiëren en de app openen om hetzelfde te doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2014, 17:12
Categorie Apps
Onderwerp buffer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.