Sn0wbreeze 2.3b1: tethered jailbreak voor iOS 4.3 (jailbreak)

iH8sn0w heeft Sn0wbreeze 2.3 beta 1 uitgebracht waarmee iOS 4.3 tethered te jailbreaken is op Windows.

sn0wbreeze 2.3b1: tethered iOS 4.3 jailbreakVoor ontwikkelaars en durfals heeft iH8sn0w versie 2.3 beta 1 van de jailbreaktool sn0wbreeze voor Windows uitgebracht. De beta van de jailbreaktool levert een tethered jailbreak van iOS 4.3 op, wat betekent dat je elke keer de tool iBooty moet gebruiken als je je iDevice opnieuw wil opstarten. Omdat MobileSubstrate nog niet geschikt is voor iOS 4.3, is de jailbreak voor de gemiddelde gebruiker nog niet interessant. Daarnaast is de ultrasn0w-unlock ook nog niet geschikt voor gebruik op iOS 4.3.

Het uitbrengen van de tethered jailbreak stelt met name ontwikkelaars in de gelegenheid om hun software geschikt te maken voor iOS 4.3. In iOS 4.3 hebben er allerlei wijzigingen plaatsgevonden die ervoor kunnen zorgen dat jailbreaksoftware niet meer functioneert, waaronder de toevoeging van ASLR. Momenteel werkt onder andere MobileSubstrate nog niet, waar veel tweaks onder de motorkap van afhankelijk zijn. In de omschrijving bij de video van zijn alpha-jailbreak had i0n1c dan ook de andere teams verzocht eerst een tethered jailbreak voor iOS 4.3 uit te brengen, zodat software zoals MobileSubstrate gepatcht kan worden voordat er een untethered jailbreak publiek wordt gemaakt.

De beta van sn0wbreeze 2.3 kun je direct downloaden voor Windows. Met behulp van sn0wbreeze maak je een zogenaamde custom firmware, waarmee je een iDevice kunt herstellen om de jailbreak uit te voeren. De jailbreaktool waarmee je tethered op kunt starten genaamd iBooty zal na het gebruik van sn0wbreeze 2.3 op je bureaublad geplaatst worden.
Voor hulp bij het gebruik van sn0wbreeze 2.3 beta 1 kun je gebruik maken van ons forum.

Met dank aan Daan en Danny als eerste tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2011, 14:26
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 4, jailbreak, sn0wbreeze, tethering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.