Smart Cover Power geeft de iPad 4 uur extra stroom

De Smart Cover Power is een externe batterij voor de iPad 2 die je op de Smart Cover van Apples tablet kan plakken. Omdat hij 6mm dun is, vouwt hij gewoon in de Smart Cover mee.

Brando Smart Cover Power batterijHij is net zo lang en breed als één balk in de opvouwbare Smart Cover die Apple bij de iPad 2 verkoopt. Daarom heeft Anytone haar iPad-oplader de Smart Cover Power genoemd. Hij is verkrijgbaar in geel, rood en oranje en kan de tablet via een mini-USB kabel van vier uur stroom voorzien. Via hetzelfde kabeltje kan de batterij in 2,5 uur ook weer worden opgeladen. De batterij weegt 78 gram en kost omgerekend 26 euro exclusief verzendkosten.

De batterij werkt enkel voor de iPad 2 en iPhone 4, maar is duidelijk geoptimaliseerd voor eerstgenoemde. Middels een plakstrip kan de batterij eenvoudig op de laatste flap van de Smart Cover geplakt worden. Omdat de batterij 6 mm hoog is, moet de hoes van Apple evenwel goed kunnen omslaan.

Opmerkelijk is dat de batterij niet is uitgevoerd in de kleuren van de Smart Cover, maar is afgewerkt in de kleuren oranje, geel of rood. Ook is de opdruk ervan niet heel fraai: op de batterij zelf staat in het groot de naam van het gevaar en zelfs nog een tekstkolom met output-gegevens en recycle-logo’s.

Directe link: Smart Cover Power oplader voor iPad 2

Brando Smart Cover Power met iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2011, 11:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.