Sirius XM brengt SkyDock uit: satelliet-radio ontvanger en carkit ineen

Sirius XM, aanbieder van satelliet-radio in de Verenigde Staten en Canada, gaat een iPhone carkit uitbrengen met een ingebouwde satelliet-ontvanger.

skydock_landscape_ipod_610x759Sirius XM, aanbieder van satelliet-radio in de Verenigde Staten en Canada, gaat een iPhone carkit uitbrengen met een ingebouwde satelliet-ontvanger. Met gratis software kunnen iPhone bezitters vervolgens op hun iPhone de verschillende satelliet radiostations opzoeken en bedienen. Het apparaat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker van de auto, waarna je je iPhone of iPod Touch op de carkit aansluit. Daarna kun je via het scherm gebruik maken van de ingebouwde satelliet-ontvanger van het apparaat.
De audio kan beluisterd worden door de line-out van de carkit aan te sluiten op de autoradio. De SkyDock maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden van OS 3.0 waardoor externe apparaten te bedienen zijn vanaf je iPhone.

Gebruikers kunnen naast het luisteren naar de kanalen waar ze een abonnement op hebben, ook de nummers die worden gedraaid direct aanschaffen in de iTunes Store. Verder is er via een ticker het laatste sport- en beursnieuws te zien.

Om gebruik te kunnen maken van de SkyDock moet je helaas wel in de V.S. of Canada wonen en een abonnement hebben op Sirius XM satelliet radio. De carkit zal daar deze herfst verschijnen en gaat naar verwachting 120 dollar kosten.

via iLounge en CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2009, 10:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen carkit, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.