Showtime 1.11 slaat video’s nu in Quicktime-formaat op

De videorecording-software ShowTime van Polar Bear Farm neemt in versie 1.11 niet langer video's op in het onhandige vid-formaat, maar in een Quicktime-compatibel formaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Polar Bear Farm met nieuwe Showtime 1.11Dat je met de ingebouwde camera van de iPhone geen videofilmpjes kunt maken, weten de meeste gebruikers wel. Volgens Apple is het niet nodig en dat geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om aan eigen oplossingen te werken, met het risico dat Apple via een firmware-update het videofilmen uiteindelijk toch mogelijk maakt. Polarbearfarm.com heeft nu via Installer versie 1.11 van ShowTime uitgebracht. Tot nu toe kon je de gemaakte filmpjes alleen in .vid-formaat opslaan op de iPhone. Vanaf versie 1.11 worden ze als QuickTime-bestand bewaard.

Dat betekent dat je ze ook op de desktop kunt afspelen en bewerken. De niet-gecomprimeerde video’s nemen nogal wat ruimte in beslag en verder gelden dezelfde beperkingen als voorheen: de capture rate is 6 frames per seconde met de ongeregistreerde versie kun je een video van slechts 5 seconden opnemen. Polar Bear Farm werkt nog aan een converter om filmpjes die je eerder in .vid-formaat hebt gemaakt om te zetten naar een QuickTime-compatibel formaat.

Probeer het uit door http://www.polarbearfarm.com/repo/ aan Installer toe te voegen. ShowTime is een betaald product.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.