Opmerkelijke mock-up van Alienware Android-telefoon

Dell nam onlangs Alienware over, een pc-maker die bekend staat om de opvallende computerkasten. Een mockup van een Google Phone gebaseerd op het Alienware-design lijkt nog geen grote bedreiging voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Alienware MockupDe grootste bedreiging voor de iPhone zou wel eens van Google kunnen komen. In 2008 zijn er aantal toestellen van verschillende fabrikanten gepland, die op het Android-platform draaien. HTC denkt goede kans te maken om als eerste een Android-telefoon op de markt te brengen, terwijl LG samen met T-Mobile ook de primeur hoopt te krijgen. Een aanbieder waar we lang niets van hebben gehoord is Dell: ze zijn gestopt met PDA’s, maar er gaan al maandenlang geruchten dat ze bezig zijn met een mobiele telefoon. Compleet nieuw is het gerucht, dat Dell de merknaam van Alienware gaat gebruiken om een reeks Android-telefoons uit te brengen. Futuristisch zien de mockups er in ieder geval wel uit, maar of de markt hierop zit te wachten?

Dell nam niet zo lang geleden Alienware over, een pc-fabrikant met een voorkeur voor agressief uitziende computerkasten. De afbeelding hiernaast is niet meer dan een mockup, geïnspireerd op het design van de Alienware-computers. Dell zou dan voor de technische specificaties en interface kunnen zorgen. Maar hoewel de Alienware-frontjes het goed doen bij computers, is het nog maar de vraag of mensen zo’n agressief ogende telefoon willen. Toch is het tegelijk goed om te weten dat niet elke telefoon van de toekomst er als een iPhone-kloon hoeft uit te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:48
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen android, dell, game, google, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.