Real Racing 3 voegt tuning en controllerondersteuning toe

Real Racing 3 heeft in een update een tuning-functie, nieuwe auto's en controllerondersteuning toegevoegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Real Racing 3 screenshotfunctieReal Racing 3 geeft spelers met een update meer invloed over hun auto’s met de nieuwe Tuning-functie. Deze stelt je in staat de velgen van je auto te veranderen, stickers te plakken op je wagen en de hoogte van chassis aan te passen. Een nieuwe fotomodus plaatst de aangepaste wagen in een ideale positie voor een screenshot – die je vanuit de game van filters kunt voorzien. De update brengt ook controller-ondersteuning met zich mee, waardoor gamepads zoals de Logitech Powershell en Moga Ace Power met de game werken.


De update brengt ook wat praktische toevoegingen met zich mee, waaronder nieuwe auto’s. Je kunt nu de Aston Martin DB9, Vanquish en V12 Vantage S in de game aanschaffen voor rond de 230.000 dollar aan virtueel geld. Met een nieuwe mix auto’s kun je een nieuwe reeks banen berijden. Speciale achievements laten je extra goud in het spel bij elkaar sparen.

Real Racing 3 kreeg in december voor het laatst een grote update, waarin online multiplayerraces werden toegevoegd. In de tussentijd verschenen er ook updates, maar hierin werden vooral foutjes opgelost. De game is inmiddels ook alweer 1 jaar oud. Ter viering hiervan wordt aan alle spelers een Porsche 911 gegeven.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:58
Onderwerp
Categorie
Apps
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.