Steve-Jobs-film

Première Steve Jobs-film op 30 oktober in Nederland

De Steve Jobs-film met Michael Fassbender in de hoofdrol gaat op 30 oktober in Nederland in première. Daarna draait hij op 3 december in Nederlandse bioscopen door heel het land.

Steve-Jobs-film
De nieuwe Steve Jobs-film gaat op 30 oktober in première tijdens het Leiden International Film Festival. In de Verenigde Staten was er eerder al een voorpremière.

Na deze vroege vertoning op het Leidse filmfestival, is de Steve Jobs-film vanaf 3 december in alle grote Nederlandse bioscopen te vinden. Op de bijbehorende Nederlandse website van de film is de datum van 3 december bevestigd. De film met Michael Fassbender in de hoofdrol is de tweede speelfilm die sinds het overlijden van Steve Jobs is gemaakt. Eerder was er ook al een film moet Ashton Kutcher.

Kijkje achter de schermen

Tot die tijd kun je jezelf vermaken met een aantal behind the scenes video’s, die hopelijk niet teveel over de film verklappen.

Zo is er een samenvatting van acht minuten gemaakt, maar kun je ook voor een video van 40 minuten kiezen waarin de schrijver, regisseur en hoofdrolspelers aan bod komen. De Steve Jobs film werd goed ontvangen door de filmpers, en ook Steve Wozniak was erg te spreken over de manier waarop Fassbender Jobs vertolkt in de speelfilm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2015, 15:23
Categorie Achtergrond
Onderwerpen film, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.