Portretfoto’s maken met de iPhone

Met de iPhone kun je prachtige portretfoto's maken. Dat blijkt uit een lijstje van 10 foto's van mensen, gemaakt met de iPhone.

iphone portretDe doorslaggevende factor bij het maken van een mooie foto, is vaak niet de camera maar de fotograaf. Daarom zie je op internet regelmatig lijstjes opduiken van foto’s die met de iPhone zijn gemaakt, om te bewijzen dat het écht wel kan: professioneel uitziende foto’s maken terwijl je als enig hulpmiddel een iPhone gebruikt. De hiernaast gemaakte foto van Peter Davis bijvoorbeeld, werd gemaakt in een metro de dagelijkse rit naar het werk in Sydney (Australië).


iphone portretPeter voegde er wat effecten aan toe dankzij Mill Colour, Photoshop en TiltShiftGen. De foto is één van de tien die Mashable heeft opgenomen in een lijstje van 10 mooie portretfoto’s, gemaakt met de iPhone. Ook als je de zware DSLR thuislaat kun je mooie foto’s maken.

Met de 10 getoonde foto’s kun je niet meedoen aan de iPhoneclub-fotowedstrijd, want daar is de eis dat een iPhone in beeld te zien is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 augustus 2010 om 10:06
Categorie
Apps
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.