PkgBackup maakt backup van applicaties uit Cydia

Pkg Backup is een applicatie in Cydia, waarmee je voor $1,99 een backup van je packages in Cydia kunt maken. Je kunt ermee ook opscheppen op Facebook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pkgbackupEr is een nieuwe applicatie voor Cydia verschenen waarmee je backups kunt maken. De software heeft echter ook nog een ander doel: je kunt een lijst van geïnstalleerde applicaties ermee maken, zodat je op sites als Facebook kunt opscheppen hoeveel apps je geïnstalleerd hebt. In de applicatie zie je een lijst van packages die op je iPhone aanwezig zijn. Je kunt per app een schakelaar omzetten, maar kunt ook voor Select All of Select None kiezen door met je vingers op het scherm te pinchen.

Lastig wordt het, als je bepaalde applicaties wel en andere niet wilt backuppen, want dan moet je alsnog handmatig langs de apps en handmatig de schakelaars omzetten. Na het maken van de backup moet je je iPhone synchroniseren met je computer en de backup is veilig gesteld. Er wordt ook een adresboek-entry gemaakt met de naam Pkg Backup, waarmee je de backup altijd bij de hand hebt. De applicatie kost $1,99 en is te vinden in de Cydia Store.

Meer info: Pkg Backup
Tipgever: Mark

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:25
Categorie Jailbreak
Onderwerp backup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.