Pebble-horloge met sms- en iMessage-functie komt pas na de kerstdagen

Het Pebble-horloge van Kickstarter zal pas na de kerstdagen worden geleverd. De makers hebben een SMS- en iMessage-functie toegevoegd.

pebble horlogeDe makers van het Pebble-horloge hebben in een update laten weten dat het slimme horloge pas na de feestdagen wordt verstuurd. Ze maakten ook meteen bekend dat er twee extra functies op zullen zitten: integratie met SMS en iMessage. Je hebt er wel iOS 6 voor nodig en je krijgt een notificatie zodra er een bericht binnenkomt. De kleuren waarin de Pebble-horloges leverbaar zullen zijn, zijn inmiddels ook definitief: zwart, wit, kersenrood, oranje en grijs.


Kopers van het Kickstarter-horloge hadden begin september al de mogelijkheid om hun favoriete kleur te kiezen. Het Pebble-horloge is een van de succesvolste projecten op Kickstarter, maar is tegelijk een kampioen in vertragingen. Al in mei werd er 10 miljoen investeringsgeld opgehaald, waarbij kopers de belofte kregen dat het horloge in september op de deurmat zou ploffen. Inmiddels is het project al drie maanden uitgelopen en het lijkt erop dat het tot januari, februari of misschien zelfs nog langer kan duren voordat ze worden uitgeleverd.

pebble grijs oranje

De Kickstarter-investeerders konden het horloge voor een ‘vriendenprijs’ kopen. Viel je buiten de boot, dan kun je ondertussen ook de Pebble in pre-order bestellen voor $150 per stuk. Wanneer het horloge geleverd wordt is nog steeds onbekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.