Pearbuds: draadloze oordopjes met lange batterij

Draadloze Pearbuds-oordopjes beloven geluid van cd-kwaliteit

Pearbuds zijn draadloze Bluetooth-oordopjes die zorgen voor een hoge geluidskwaliteit en lange batterijduur.

Pearbuds: draadloze oordopjes met lange batterijTerwijl we het onlangs nog hadden over de kleine draadloze Pugz-oordopjes die je met een magnetische lader via je telefoon kan opladen, is het vandaag de beurt aan een andere set kleine draadloze oordopjes. Het bijzondere aan deze Pearbuds is dat ze niet alleen lang meegaan, maar vooral dat de geluidskwaliteit niet te onderscheiden moet zijn van de good old cd’s.

Pearbuds: betere geluidskwaliteit door bit rate-reductie

De zogenoemde AptX codec zorgt voor bit rate-reductie, waardoor de Pearbuds volgens de makers voor een geluidskwaliteit zorgen, die identiek is aan die van bedrade koptelefoons. De bit rate-reductie zorgt ervoor dat het geluid via Bluetooth overgedragen kan worden zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast gaan de Pearbuds ongeveer zes uur mee, wat meer dan verdubbeld wordt als je de oplaadhoesjes gebruikt. Volgens de makers is dit de langste batterijduur die op dit moment in de markt verkrijgbaar is.

Via Kickstarter kun je dit project ondersteunen. Voor $119 ben je de trotse eigenaar van deze Pearbuds. Voor dat bedrag krijg je niet alleen een set oordopjes, maar ook de draagbare oplaadhoes. Het project heeft inmiddels meer dan $350.000 opgehaald van de benodigde $50.000.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2015, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.